Beoordelingen van La Cubanita Beverwijk

Recente recensies van La Cubanita Beverwijk

4 sterren na 144 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk gegeten! Helemaal top!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en snel aan huis geleverd

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer perfect! Echt een feestje.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service, alles op tijd en het smaakte ook nog eens heerlijk. Volgende keer weer op locatie!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spaans wijn avondje met vrienden.Twee gangen besteld op verschillende tijden. Alles netjes op tijd. Waren lekkere tapas. Koude hapjes vers en fris, warme hapjes goed warm. Scheelt enorm dat je het zelf niet allemaal moet bereiden. Bedankt !

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e niet op de bezorgde tijd bezorgt. Tijd aangegeven en dan staat er op de bon zsm.. en alles was koud

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas miste wij het brood wat bij de aioli en tapenade hoort.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en bovenal gewoon heerlijk gegeten. Ik kom snel weer eens afhalen.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op de juiste tijd bezorgd, helaas was het vlees al erg afgekoeld. Dit was erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige tip: ivm de vele sausbakjes die verspreid zijn over diverse schalen, misschien handig om te noteren op het bakje welke saus het is.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij waren heel blij met het eten!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam precies op de afgesproken tijd

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heeeeerlijjkk!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt verrukkelijk! De ontvangst, tussen de prullenbakken door en niemand te bekennen binnen, kan echt beter. Net als de hoeveelheid plastic waarin alles verpakt was ;) Maar we hebben wel echt genoten van het eten zelf!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet mooi verdeeld om met zijn 2e te eten. Van het 1 waren er 3 stukjes van het ander 4. Het had wat warmer gekund en het was vrij basic. Smaak was wel prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging vlot. Heerlijk gegeten. Maar het aller lekkerste is het toch bij jullie in het restaurant.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede gerechten voor een goede prijs. Fijn om weer een keer tapas te eten, ook al is het thuis...

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk allemaal

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bedankt!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en grote hoeveelheden lekkere hapjes, maar wel erg zout.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en nog lekker warm thuis

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de extra feestelijke bezorging van de tapas ter ere van de 80 ste verjaardag van mijn moeder! Ze vond het geweldig en heeft genoten van de gerechten.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Wat dan wel minder was, was dat we van de bestelde patatas bravas slechts 1 verdwaald aardappeltje in onze tapasbox konden vinden. Foutje kan gebeuren natuurlijk op een drukke dag, maar wij misten daardoor wel net even de juiste vulling van de maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

2 dingen niet gekregen wat ik had besteld vond erg jammer proberen te bellen kreeg niemand te pakken. Hamburgertjes waren heel droog. Ik zou niet nog een keer voor thuis bestellen maar gewoon weer langs in restaurant zodra het kan

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Boven verwachting. Zeer goed.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging op tijd.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekkere volle porties en binnen een half uurtje bezorgd met een glimlach door een hele vrolijke, lieve bezorgster. We gaan zeker nog eens bestellen ;)

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kipspiesjes waren te hard gebakken. Voor de rest goed.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kipspiesjes waren veel te hard en droog, niet te eten. Erg teleurstellend want anders altijd tevreden

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de heerlijke tapas schotel. Meer dan genoeg en top kwaliteit. Dank jullie wel en tot ziens.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben we heerlijk gegeten zeg!! Natuurlijk misten we wel de gezelligheid van jullie restaurant, maar het eten was echt top. We hebben echt genoten, bedankt!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging op tijd zoals gecommuniceerd via mails na bestelling en op moment dat bezorger onderweg ging. Eten van goede kwaliteit, op temperatuur en netjes verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snel bezorgd. Top geregeld.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, bestelling was iets te laat maar werd netjes gebeld daarover.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Toch is het altijd het lekkerste daar! Het smaakt toch anders als je het thuis zelf maakt. Was allemaal goed te doen, attent bediend. Kleine tip: op de sausbakjes de namen van de sausjes schrijven. Wij hadden zoveel sausjes die op elkaar leken dat we niet wisten wat bij elkaar hoorde.๐Ÿ˜…

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed eten. Was goed warm, waardoor het bij thuiskomt goed te eten was. Helaas wel voor de tweede keer mijn brood vergeten mee te geven. Hier betaal je extra voor, maar bij thuiskomst niet waard om voor terug te rijden.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 2 personen besteld, alleen jammer dat niet van alle warme tapas er 4 waren maar soms alleen 3 chorizokroketjes en kipspiesjes

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goed gepresteerd. Heerlijk gegeten

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd alles klaar nadat we online besteld hadden, en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling op tijd. Prima service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles op tijd en warm geleverd. En we hebben heerlijk gegeten . Voor herhaling vatbaar

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk!!! helaas nu thuis en niet in de zaak, hopelijk kan dat snel weer...

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima!! Was beetje lauw๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was aan de lauwe kant. De zoete aardappelfriet was totaal niet krokant en erg zompig.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super! Snel geleverd (in 20 minuten in Heemskerk) warm en prima van kwaliteit

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en vooral heerlijk gegeten. Als het past zien jullie me vast nog eens.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten hoor. Had alleen iets warmer gemogen maar dat heb je nu eenmaal bij bezorgen.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een heerlijke mix van Tappas warm en koud besteld voor afhalen, super netjes op tijd klaar in twee tasjes รฉรฉn voor koud en รฉรฉn voor warm. Met zoveel keus is het wel lastig om de sausjes per gerecht uit mekaar te houden :) gewoonweg heerlijk ieder kan proeven en kiezen.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk, we hebben zitten genieten. En we hadden nog wel meer gelust. De bezorging was zoals de aangegeven tijd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was niet warm, keuze was niet groot. Ik had graag de ossenhaaspuntjes willen bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de tapas lauw... Verder goed van smaak

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en top bezorging

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich was het lekker eten. Het is alleen jammer dat het eten steeds niet warm maar lauw is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppertjes!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima op tijd geleverd. Kwaliteit was super goed. En nog twee alcohol vrije beirtjes als kadootje erbij gekregen. Super tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. Het eten stond op tijd klaar om opgehaald te worden. Vriendelijk personeel, top !

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel en prima. Alles zag er verzorgd uit. Het enige was dat sommige warme hapjes al redelijk koud waren. Ik snap dat als de bezorger op de fiets komt, dat hij zo'n 3,5km heeft gefietst, maar iets warmer had fijn geweest. Verder geen klachten of iets. Bedankt!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd en ook nog behoorlijk warm. Eten zelf viel echter enorm tegen en staat niet in verhouding tot de prijs: slap & weinig smaakvol. Bovendien hadden we er brood bij besteld wat niet geleverd is. Het enige wat iedereen wel lekker vond waren de kaas-, chorizo- en garnalenkroketjes.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had mijn adres verkeerd genoteerd en reedt dus in het het eerste geval naar een ander dorp. De bezorger heeft wel keurig contact met mij genomen. Het eten was echter gewoon prima.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed helaas niet compleet we missen de cheesecake bij t afhalen leek de keuken een beetje chaotisch

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is de laat geleverd en was niet compleet geleverd(kregen later nog nalevering). Door de verlate levering waren de warm bestelde tapas al behoorlijk afgekoeld. Erg jammer

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was net zo lekker als dat je bij La Cubanita zelf eet. Wel is het jammer dat je al de warme tapas direct moet opeten, omdat anders het eten koud wordt. Zo ben je binnen een half uur klaar, terwijl je het liefst zo lang mogelijk van de gerechtjes wilt genieten. Het is nu even niet anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaalbestelling was precies op tijd klaar. Goeie service dus. Toen we thuis kwamen was al het eten nog warm. Het was heerlijk! Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud heel jammer want zag er goed uit. Was een uur te laat dat ze hadden aangegeven. We hadden er ons op veheugt maar was een tegenvaller. Mvg Eddy Zonneveld

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service. Heerlijk gegeten.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal super Heerlijk gegeten Dank jullie wel team Beverwijk ๐Ÿ‘

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik was zaterdag 30 mei niet thuis om de bezorging in ontvangst te nemen, sorry daarvoor. We hebben er de dag daarna weer erg van genoten!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, ik was erg verast dit ik kon bestellen voor thuis! Bezorging was er snel en mijn eten was nog lekker warm. Binnenkort ga ik weer snel bestellen, een aanrader!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 15 minuten bezorgd, maar lauw eten, geplette bakjes met saus waardoor de saus overal zat. Niet de moeite waard voor die prijs helaas.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Had onder andere 3 porties aardappeltjes besteld. Die zagen er echt aangebrand uit en smaakte ook zo. Gisteravond er over gebeld. Maar volgens de kok was dat niet zo en kwam het er op neer dat ik aan het liegen was. Verder werd hier gewoon niks mee gedaan. Ik vind dit echt niet netjes afhandelen. De klant is toch koning??? Maar deze klant heeft wel voor ruim 10 euro eten moeten weggooien

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes verpakt, goed warm, voor herhaling vatbaar

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mโ€™n verjaardag hadden we met 3 mensen een grote bestelling geplaatst a โ‚ฌ 93, en binnen 20 minuten stonden ze gewoon voor mโ€™n deur! Alles warm, vers, ongelooflijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en mooi op tijd de bestelling binnen gekregen :) ook netjes volgens rivm richtlijnen bezorgd.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het afgesproken tijdstip werd bij lange na niet gehaald. Ook na t mailtje dat de bestelling later kwam, nog een half uur later dan werd aangegeven. De bestelling bleek niet compleet/telefonisch niet bereikbaar. Daarna heeft mijn zoon uw restaurant bezocht, hem werd beloofd dat het niet geleverde met 1/2 uur zou worden nabezorgd, u raadt t al, duurde veel langer. Ook de kwaliteit vonden wij minder. Nee, bij een bezoek aan uw restaurant zijn we veel meer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanwege corona is La Cubanita nu ook overgegaan op het bezorgen of afhalen van tapas. Totaal niet te vergelijken met de tapas in het restaurant. De keuze mogelijkheden zijn klein; een warme of koude box met 4 tapas naar keuze (ook weinig keus) voor 12,50 euro per persoon. Voor dat bedrag hadden we wel wat meer verwacht dan een plastic bord met 4-vaks verdeling en wat afgekoelde frituurhapjes en wat sausjes in plastic bakjes. Hoewel de 2 warme boxen online besteld en betaald waren, moesten we lang wachten op de bestelling om mee te nemen. Het personeel wist het ook allemaal niet. We waren erg teleurgesteld in de kwaliteit en de kwantiteit; voor de helft van de prijs hadden we veel beter en ruimer kunnen eten van de snackbar! Niet voor herhaling vatbaar dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam half uur te laat, was lauw, smakeloos en vet. Alles in plastic verpakking. Zeer telleurstellend. Niet wat je verwacht als je tapas besteld en kwaliteit van restaurant gewend bent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lang moeten wachten op eten,vanaf buiten hoorde je het personeel naar elkaar schreeuwen.Brood was aangebrand en maiskolven ijskoud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zoals wij gewend zijn van jullie. Bezorgster was aardig. Het was alleen jammer dat zij de tas rechtop vasthield waardoor de saus van de gehaktballetjes overal op zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling was niet klaar op de afgesproken tijd. We hebben nog een kwartier moeten wachten. Maar daarna hebben we lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw bij bezorging en de bestelling klopte niet.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd, lekkere hapjes. Niet duur.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas werd keurig op tijd geleverd, was op een goede manier verpakt en erg smakelijk! Graag tot de volgende keer, vriendelijke groet, Ina Dijkman

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Hoop snel weer in het restaurant te mogen eten i.p.v. thuis. Restaurant was 1 ding vergeten maar belden daar vanuit zichzelf netjes over toen ze hier achter kwamen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker maar het had wel warmer gekund

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk keurig netjes ingepakt en de sausjes apart echt een aanrader

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De tapas waren erg lekker zoals altijd! Maar Vond het erg weinig in verhouding met de prijs die je ervoor betaald. Het was het niet waard. Handig Om de tapas misschien in een doos te verpakken of de schalen in een doos te zetten! Was lastig te vervoeren.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs goed geregeld. Makkelijk te bestellen, goed op de hoogte gehouden, goede tijdsindicatie met stipte levering, korte bezorgtijd (Beverwijk-Uitgeest was iets meer dan 30 minuten). En het eten was om je vingers bij af te likken. Voor drie personen buikje rond voor minder dan โ‚ฌ50,00.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heel lekker zoals altijd, ook leuk dat we er gratis carpaccio bij kregen๐Ÿ˜‹

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk alleen de maiskolfjes waren koud maar die hebben we zelf opgewarmd. Voorderest super lekker en voor herhaling vatbaar!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Goed warm, snel bezorgd. We hadden teveel besteld. Een tapasschaal per persoon is meer dan genoeg. Aanrader

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is lekker. Ook als je het ophaalt de warme producten zijn warm als je thuis bent. Het enige..... Een suggestie misschien.... Ik had een grote bestelling. Je ziet niet het verschil tussen de aardappelkroket of garnaalkroket. Misschien op een kaartje schrijven wat wat is per box???

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal heel goed en handig verpakt. En natuurlijk zo als altijd, heel erg lekker!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoeveelheid was voldoende. Kwaliteit ook goed. Bij ham met meloen had de ham wat meer gemogen.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon eerst adres niet vinden. eten was heerlijk, goed warm, porties waren goed. alleen de sauzen in de bakjes wat weinig. Bakjes waren niet gevuld.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmikkeld, de warme schotel was goed van temperatuur, de zalm prima van kwaliteit, de broodjes lekker luchtig. Ook nog op tijd bezorgd! Binnenkort bestellen we nog eens er is keuze genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd gewoon lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en warm. Gewoon goed! De tapasbox is wel enkel een maaltijd te noemen als je het brood er bij neemt. Dan is het meer dan genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, alleen er zat een andere saus ipv de honing mosterd saus bij de kip. Het zou leuk zijn dat als jullie weer open mogen, dat er ook gewoon zulke losse gerechtjes kunnen worden besteld aan de bar bij een borrel.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk! Wij hebben er enorm van genoten! Bij het ophalen moesten wij even wachten en dat vonden jullie vervelend. Wij niet hoor! Alles was dus vers en goed warm! Echt top!!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Wel erg veel plastic, maar ik zou eerlijk gezegd niet weten hoe dat anders kan. Volgende x maar weer op locatie eten ;-) Wel hadden wij het idee dat er ietsjes lauwe producten tussen zaten, maar die konden we aan de andere kant mooi meteen opeten. Mocht het virus aanhouden in NL bestellen we binnenkort weer!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laten bezorgen en precies op tijd. Alles goed verpakt en het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heel erg genoten van de heerlijke tapas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was niet wat we gewend zijn van lacubanita Kleinere hapjes dan normaal en andere soorten. Weinig keuze En duur voor wat je uiteindelijk krijgt.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heel vriendelijk personeel. Toch speciaal en wat lekkers in deze periode dat je niet uiteten kan.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas was heerlijk. Makkelijk om te bestellen, stond klaar op de afgesproken afhaaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik denk dat ik 1 van de weinige mensen ben die nog nooit bij La Cubanita heeft gegeten! Gisteravond een warme en koude tapasschotel besteld, was echt heerlijk!! Zodra het kan kom ik in het restaurant eten!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, net zoals in het restaurant.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, en goed verpakt voor de afhaal. Voor herhaling vatbaar maar liever nog hopelijk tot gauw!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld en opgehaald. Het was super lekker en vers! Ze waren de aioli vergeten maar dit is later nog zelfs naar ons toegebracht! Super service en heerlijk eten. Restaurant is al een succes maar afhalen is net zo goed!!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald. Top geregeld. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed was alleen jammer dat de doosjes op zijn kop in de tas gingen daardoor waren alle sausjes opgevallen in dozen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst eten laten bezorgen . Was goed warm en knapperig. Zorgvuldig verpakt, voor herhaling vatbaar !

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat we de bestelling in Beverwijk konden afhalen. Lekker gegeten, onze ogen waren alleen groter dan onze maag. 4-6 tapas per persoon is meer dan voldoende

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker !

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect niks op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. Wij hebben evengoed ondanks al de elende genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat heb ik genoten van het eten, zeker voor herhaling!๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super geregeld en erg lekker bedankt voor de goede service

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verpakt. Heerlijk thuis genoten van de heerlijke tapas.